Huishoudelijk

Amicae et amici

Op de PaCo heeft u allemaal kunnen genieten van de presentatie van de ZoCo. Voor het geval uw deductieve vaardigheden het nog niet hadden opgemerkt: er komt inderdaad weer een ZoCo aan en wel in het rustieke, oh zo centrale Woudenberg. Camping ’t Boerenerf – voor verschillenden van u niet onbekend – hoopt ons op maandag 3 juli vanaf 13.00 uur te kunnen verwelkomen. Het adres is De Heygraeff 15. Let goed op: Camping ’t Boerenerf op Heygraeff 15, en dus niet, zoals uw HH’cie om de een of andere reden dacht bij het locatiebezoek, Camping De Heygraeff op Heygraeff 9, wat er pal naast gelegen is. De receptioniste daar is erg vriendelijk, kunnen wij u uit de eerste hand vertellen, en verbond ons direct door met een van de Grote Bazen toen zij in haar agenda maar niets kon vinden over een rondleiding voor C.S.F.R.-studenten die ‘een conferentie hier gingen houden’. Ook de Grote Baas was erg vriendelijk en suggereerde direct dat we wellicht op de verkeerde camping waren gearriveerd – wat gezien ons studentzijn en de algehele ambiance van de camping die enige welgesteldheid uitstraalde geen onlogische redenering was – om ons (sloebers) vervolgens de weg te wijzen naar de juiste camping. Camping ’t Boerenerf, dus. Geen receptioniste hier, maar de Grote Baas zelf, die ons een vlotte rondleiding gaf want hij is een man van weinig woorden. (Totdat je over de bushalte begint die een tijd geleden is weggehaald waardoor de bereikbaarheid is verslechterd, dan komt er een fulminatie waar je u tegen zegt.) De locatie heeft twee slaapzolders, toiletten en douches (met douchemuntjes), een keuken met bar en een ruimte om te zitten. Buiten staat een grasveld ons ter beschikking met tafeltennistafels, kampvuurplaats en een volleybalnet, en bovendien is er een Henschotermeer in de buurt. Als u met de bus komt, kunt u het beste bij Station Maarn uitstappen en vanuit daar gaan lopen. 9292 geeft dit niet aan, maar uw commissie heeft proefondervindelijk vastgesteld dat dat handiger is. Dit is een verfrissende boswandeling; op deze manier komt u direct in vakantiesferen.

Op maandag hopen we te starten met een kennismakingsspel, dineren we uiteraard samen en hebben we ’s avonds een filmavondje, met aansluitend spelletjes en lekker borrelen. Op dinsdag genieten we een brunch, vervolgens een lezing in lijn met het thema (Lof der Zotheid), dan een soortement studiekring in groepjes en ’s avonds dé Van-Rulerbokaalwedstrijd. Deze voetbalwedstrijd tegen RRQR wilt u echt niet missen. ’s Avonds is er natuurlijk weer een borrel en op woensdagmorgen weer een lezing. ’s Middags hopen we een zeskamp te organiseren als het weer het toelaat, of een andersoortig ontspannende activiteit. ’s Avonds willen we graag een spel bij het Henschotermeer organiseren, maar op het moment van schrijven is dat nog in embryonale fase. Kampvuur met hamburgers kan natuurlijk niet ontbreken. Donderdag is het inpakken en wegwezen om uiterlijk 11.00 uur.

Dat was in het kort het programma. Om u aan te melden voor de ZoCo – wat u na het lezen van deze DC natuurlijk als de wiedeweerga doet – gaat u naar de pagina op de site hiervoor (www.csfr.nl/zoco) of naar de Facebookpagina, waar ook een aanmeldlink te vinden is. De kosten van de conferentie hebben we dit jaar op een studentvriendelijk prijsje weten te houden. Voor de hele week in Woudenberg betaalt u slechts € 35,-.  Als u dit nog niet betaald heeft (maar wel aangemeld), maak dit dan zo spoedig mogelijk over naar NL30 ABNA 0609 3397 61 t.n.v. CSFR onder vermelding van ZoCo 2017 en uw naam.

In het programmaboekje zult u meer praktische informatie vinden (dat het handig is als sommigen van u een stekkerblok/-verdeler meenemen bijvoorbeeld, en dat een kussen noodzakelijk is). Meld u gauw aan via het aanmeldformulier en houd de Facebookpagina in de gaten voor verdere updates met betrekking tot het programma dat, ook met het oog op het weer, nog niet definitief vaststaat op dit moment. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de e-mail of Facebook. We hopen u allemaal te zien!

Hartelijke amicale groet,

Izak Weststrate (Sola, 2) & Mariska van Dam (Sola, 1)