Homepage

Over ons

De Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato is een christelijke studentenvereniging met een gereformeerde grondslag. De C.S.F.R. is een uitstekende plaats om nieuwe vrienden te ontmoeten in de omgeving van je studentenstad. Met elkaar bestudeer je de Bijbel en leer je te staan voor je overtuiging. Samen met andere leden zoek je naar antwoorden op vragen die bij jou leven. De C.S.F.R. biedt ook de ruimte om te ontplooien door jezelf te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen en door allerlei zaken te organiseren.

WiCo 2016

XIIIe Lustrum der C.S.F.R.

In het najaar van 2016 viert de Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato haar 13e lustrum. De vereniging bestaat dan 65 jaar. In het kader hiervan worden allerlei activiteiten georganiseerd. Meer meer informatie hierover verwijzen we u graag door naar de lustrumwebsite: lustrum.csfr.nl

Student-for-one-day

Ben je van plan om te gaan studeren, maar twijfel je nog over je studiekeuze? Via de C.S.F.R. kun je een dag meelopen met een student die de studie van jouw keuze doet. Daarnaast kun je 's avonds de sfeer bij een christelijke studentenvereniging proeven. Vul het formulier in voor een complete meeloopdag!

Laatste berichten

Advertentie