WiCo & zowee

Op de C.S.F.R. worden gedurende het academisch jaar twee conferenties gehouden. Tijdens deze conferenties komen leden samen om met elkaar na te denken over een bepaald thema. Ook is er tijdens deze conferentie veel ruimte om samen te borrelen en leden uit de verschillende steden te leren kennen.

De twee conferenties zijn de WinterConferentie en het ZomerWeekend. De Winterconferentie wordt meestal gehouden tussen Kerst en de jaarwisseling waarbij er ook nieuwe leden worden geïnstalleerd. Tijdens deze winterse conferentie word er een cantus gehouden, zijn er lezingen, is er ruimte voor bezinning, worden er vaak warme vriendschappen gesloten en tot in de late uurtjes gepraat en geborreld bij het kampvuur en aan de bar.

Het ZomerWeekend vindt plaats in de zomer en heeft een zomers karakter. De nadruk ligt op ontspanning en gezelligheid, alhoewel er ook lectores uitgenodigd worden en er vaak workshops gegeven worden. Tijdens dit zomerse weekend komt de C.S.F.R.-student helemaal tot rust na een woelig verenigingsjaar. Ook wordt er tijdens dit weekend door de leden en oud-leden gevoetbald om de felbegeerde A.A. Van Ruler-bokaal.