Homepage

Bestuur der CSFR

Bestuur der csfr

Over ons

De Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato is een christelijke studentenvereniging met een gereformeerde grondslag. De C.S.F.R. is een uitstekende plaats om nieuwe vrienden te ontmoeten in de omgeving van je studentenstad. Met elkaar bestudeer je de Bijbel en leer je te staan voor je overtuiging. Samen met andere leden zoek je naar antwoorden op vragen die bij jou leven. De C.S.F.R. biedt ook de ruimte om te ontplooien door jezelf te verdiepen in uiteenlopende onderwerpen en door allerlei zaken te organiseren.

Sportdag

Amicae amicique,
 
Welk jaar mooier dan het Rembrandtjaar om de innerlijke balkunstenaar in u naar boven te laten komen? Verdedig de eer van uw dispuut, schrijf geschiedenis of heb simpelweg veel plezier. U kunt zich hier opgeven voor voetbal of volleybal en daarna natuurlijk een heerlijke maaltijd! De borrel 's avonds is gratis, dus wij verwachten u allen in grote getalen. 

 

Student-for-one-day

Ben je van plan om te gaan studeren, maar twijfel je nog over je studiekeuze? Via de C.S.F.R. kun je een dag meelopen met een student die de studie van jouw keuze doet. Daarnaast kun je 's avonds de sfeer bij een christelijke studentenvereniging proeven. Vul het formulier in voor een complete meeloopdag!

Debatwedstrijd

Waarde amicae et amici, 

"discussie als een spreekspel". Zoals ons Lied der C.S.F.R. ons leert, moeten wij discussiëren. Elkaar in respect en amicaliteit, maar ook kritisch en bevragend tegemoet komen. En dit moet niet alleen op HHV's, nee! Dit kan veel breder.
Als aankomende politici, bestuurders en invloedrijken van onze maatschappij, is het essentieel een bepaalde set aan vaardigheden te hebben in het 'spreekspel'. Een kunst van beargumenteren en presenteren, maar bovenal van overtuigen.

Laatste berichten